Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Bývalá trojice z Top Gearu už má konečně nový název své show

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: AMTS

Londýn - Slavná motoristická trojka novinářů v čele s Jeremym Clarksonem dnes po devíti měsících čekání oznámila název své nové show pro TV Amazon Prime. Bude se jmenovat The Grand Tour.

Známá britská trojice bývalých moderátorů pořadu BBC Top Gear Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond nad názvem své show dlouho přemýšleli. Požádali i fanoušky o jejich názory a nápady. 

Dnes oznámili, že zvítězil název The Grand Tour. Prozradili také mimo jiné, že se budou ve velkých stanech každý týden objevovat na jiném místě a v různých zemích. 

Bylo prý také obtížné najít název, který by schválili i jejich právníci. "Trávil jsem hodiny ve své kanceláři a když jsem přišel s nějakým nápadem a bylo mi nakonec řečeno, že to již používá někdo na Novém Zélandě, na Ukrajině či ve Francii," popsal ve svém komentáři pro Sunday Times Clarskon.

Amazon na jejich rozhodnutí trpělivě čekal, nyní už se mohou fanoušci těšit na jednu z nejočekávanějších sérií této televizní stanice. Vysílat by se měla začít na podzim.

Témata:  Top Gear Amazon Jeremy Clarkson The Grand Tour

Aktuálně se děje

17. dubna 2024 10:14

Zimní počasí je zpět. Na horách spadnou desítky centimetrů sněhu

Do Česka se v dalších dnech v plné síle vrátí zimní počasí. Na horách bude sněžit tak vydatně, že mohou napadnout desítky centimetrů sněhu, upozornil Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ). 

Zdroj: Jiří Hrubý

Další zprávy