Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zloděj chtěl ukrást košili s kravatou, zasahující policista mu je sám koupil

Kanadský parlament
Kanadský parlament
Foto: Pixabay

Toronto - Policisté nejsou bezcitní. Dokládá to případ, který se odehrál v Kanadě. Policista se zde nejen postavil za zloděje, navíc mu i koupil věci, které chtěl ukrást. Měl k tomu dobrý důvod.

Zloděje, který se v obchodu v kanadském Torontu pokoušel ukrást košili, kravatu a ponožky, překvapil zasahující policista, který v jeho případě použil nevídaný "trest".

Strážce zákona mu sadu oblečení sám koupil a jeho prohřešek mu odpustil. Pachatel totiž kradl, aby měl v čem jít na pracovní pohovor.

Konstábla Nirana Jeynesana zavolali zaměstnanci torontského obchodu, kteří přistihli při činu osmnáctiletého mladíka. Policista se však k překvapení všech rozhodl, že zadržet jej by nebylo v zájmu jeho ani společnosti.

"Ten člověk neměl žádné peníze. Chtěl dostat tu práci. Myslel jen na to. Podle mě vážně udělal chybu," řekl velkorysý policista kanadské televizi CP24.

Témata:  Kanada policie Kanada EuroZprávy.cz

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy