Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Na Kypru se utopila česká turistka

Kypr, ilustrační foto
Kypr, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Aja Napa (Kypr) - Pobřežní hlídka nalezla v pondělí odpoledne v moři u kyperského letoviska Aja Napa bezvládné tělo české turistky (59). Po převozu do nemocnice byla prohlášena za mrtvou.

Informoval o tom dnes kyperský web CyprusMail s odvoláním na policii, která vyloučila cizí zavinění.

Na tělo ženy v moři narazila pobřežní hlídka v pondělí kolem 14:00 místního času (13:00 SELČ) u pláže Aja Thekla poblíž letoviska Aja Napa. I přes pokus o resuscitaci žena nenabyla vědomí.

Po transportu do nemocnice ve městě Famagusta na východním pobřeží byla prohlášena za mrtvou. Žena neměla žádná vnější zranění.

Témata:  úmrtí Čechů v zahraničí utonutí Kypr

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy

Donald Tusk

Tusk apeluje: Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu války na Ukrajině

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.