Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Útoky v Rimini pokračují: Brutálně napaden byl i rakouský pár, gang znásilnil také transsexuála

Vlajka Itálie
Vlajka Itálie
Foto: Pixabay

Řím - Policie v italském Rimini vyslechla svědka údajného útoku na pár z Rakouska. V témže přímořském letovisku skupina mužů znásilnila Polku a zbila jejího přítele. Obětí třetího útoku byl transsexuál.

Vedle hromadného znásilnění polské turistky byl v noci na neděli v Rimini možná napaden i mladý rakouský pár. Vyplývá to alespoň z výpovědi majitele stánku s kebabem. Ten uvedl, že do jeho restaurace dorazil v noci Rakušan s partnerkou.

"Přišli z pláže. Muž byl rozrušený, jeho ruka oteklá. Řekl, že tři nebo čtyři osoby se mu pokusily ukrást peněženku a znásilnit jeho přítelkyni. Podařilo se jim ale ubránit a utéct," sdělil.

Polský pár ve věku 26 let byl napaden v Rimini na pláži takřka ve stejnou dobu. Čtyři útočníci ženu znásilnili a muže zmlátili do bezvědomí.

Podle agentury ANSA jsou pachatelé patrně severoafrického původu. Po Polce nejspíš znásilnili v Rimini i peruánského transsexuálního prostituta. Ten již své čtyři trýznitele identifikoval.

Témata:  znásilnění Itálie transsexualové

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 14:18

Ukrajina získá systém Patriot od Řecka. Výměnou za americké záruky a kompenzaci

Řecko změnilo svůj postoj ohledně poskytnutí protivzdušné obrany Ukrajině. Nyní se rozhodlo, že systém Patriot Kyjevu poskytne, minimálně jeden.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy