Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Duchovní varuje: Válku mezi USA a KLDR předpovídala už Bible. Spojené státy budou zničeny

Ilustračni fotografie
Ilustračni fotografie
Foto: INT

Washington/Pchjongjang – Scénářů na případnou nukleární válku mezi KLDR a USA vzniklo již hodně, ale teprve tahle předpovídá kompletní zničení jedné z nejsilnějších zemí na světě. Autorem nepříliš pozitivní budoucnosti je pastor Greg Laurie z církve Harvest Christian Fellowship z Kalifornie. Podle něj už samotná Bible předpověděla neslavný konec, stačí jen pozorně sledovat znamení.

Podle Laurieho přijde konec světa, kterého se však Spojené státy už nedočkají. Budou totiž totálně zničené během nukleární války se Severní Korejou. Pastor tvrdí, že pravda k němu přišla jako zjevení během čtení Bible, kdy si všiml, že u Apokalypse se nemluví o přítomnosti žádné vládnoucí velmoci, což interpretuje jako USA, tudíž to musí znamenat, že v tu dobu už Spojené státy nebudou na světě.

„Skutečně mi to dělá starosti, protože Bible popisuje detailně poslední dny, ale chybí tam vládnoucí velmoc, teda USA. Naopak mluví o dalších národech. Nechce se mi tomu věřit, ale musí to tedy znamenat, že naše země tou dobou už nebude. Máme teď nukleární hrozby, zřejmě nás zničí,“ varuje Greg Laurie.

Podle pastor je nyní největší hrozbou Severní Korea, která také vlastní jaderné zbraně a již brzo dosáhnou technologie mezikontinentálních raket, čímž celé USA bude dostupným cílem. Laurie však přiznává, že KLDR nemusí být jediná hrozba, Bible zmiňuje i íránský národ, který taktéž je v podezření, že jadernou technologii vyvíjí pro vojenské účely.

Pastor však tvrdí, že spojitost mezi KLDR a Íránem je zkrátka příliš veliká. Poukazuje na to, že v OSN se nedávno varovalo před tím, že pokud Kim Čong-Un budeme mít jaderné zbraně, pak Írán tu samou technologii bude mít následující den. Stačí jim vypsat tučný šek a Severní Korea jim své zbraně prodají.

Greg Laurie se domnívá, že by Washington neměl severokorejské hrozby brát na lehkou váhu. Uzavřená země v posledních měsících nešetří svou slovní výhrůžkou o totálním zničení a četnost raketových testů a nukleárních bomb je přímo alarmující. Další ukázku severokorejské vojenské síly přitom můžeme očekávat již velmi brzo, americký prezident Donald Trump navštíví příští měsíc Asii a Kim Čong-Un tak bude mít příležitost svou provokaci provést pěkně zblízka.

Témata:  Severní Korea USA bible

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 15:10

Londýnem se proháněli splašené vojenské koně

Centrem Londýna se ve středu prohánělo několik splašených koní, uprchli britské vojenské jednotce Household Cavalry. Zranění při tom utrpělo pět lidí, čtyři odvezli do nemocnice.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy