reklama

Nikoho zřejmě nepřekvapí, že Trump byl velmi zaměstnaný člověk ještě předtím, než se stal prezidentem Spojených států amerických. Jako realitní magnát spravoval své miliardové impérium, práce měl tak nad hlavu každý den. Není divu, že vždy měl kolem sebe tým asistentů a sekretářů, kteří se mu starali o pohodlí.

"Často mu musel sekretář Hope Hicks rovnat kalhoty párou, když je Trump měl stále na sobě," popisuje se v knize. Současný prezident měl také velkou zálibu ve fast foodech, jmenovitě společnost McDonald's na něm vydělávala hodně. Jeho obvyklá objednávka sestávala ze dvou Big maců, dvou Filet-O-Fish a čokoládového shaku.

"Dříve nebo později, každý, kdo pracuje pro Trumpa, spatří jeho skrytou tvář, který v něm vyvolá pochyby. Říkáte si, proč vlastně pro takového člověka pracujete," tvrdí společně autoři. "Jeho hněv není nikdy myšleno jako osobní urážka, ale jeho temná stránka působí jako všestranný útok. Složí to vytrénované muže i ženy," dodávají.

Lewandovski i Bossie tvrdí, že oba měli chvíle, kdy prostě chtěli vzít padák a skočit z paluby, kde byli s Trumpem, po nějaké době si však na jeho nálady zvykli. Lwandovski si vzpomíná na situaci, kdy s Trumpem zrovna letěli vrtulníkem, když jiný spolupracovník Paul Manafort naznačil, že vystoupí místo Trumpa v plánovaném televizním pořadu.

To současného prezidenta rozčílilo natolik, že přikázal okamžitě přistát, aby si mohl zavolat. V telefonickém rozhovoru s Manafortem pak padaly nadávky i výhrůžky. Zanedlouho poté dostal Lewandovski zprávu od Trumpova zetě Jareda Kushnera, který mu oznámil, že není týmovým hráčem a že hodil Manaforta přes palubu. Nedlouho na to byl Lewandovski vyhozen.