Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tragická nehoda v Birminghamu si vyžádala šest mrtvých

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Birmingham (Británie) - V anglickém Birminghamu se dnes brzy po půlnoci stala tragická nehoda. Vyžádala si šest lidských životů.

Několik dalších lidí při srážce šesti aut utrpělo zranění, přičemž jeden z postižených je v kritickém stavu, informovala britská média.

O život přišel na místě řidič havarovaného vozidla taxislužby a pasažérka. Muž, který v autě rovněž cestoval jako pasažér, byl s vážným zraněním převezen do nemocnice, kde zemřel.

Zbylé oběti zahynuly v dalším voze, z něhož při nárazu vypadli čtyři lidé. Tři z nich zemřeli na místě, čtvrtý byl přepraven do nemocnice. Podle nemocničních zdrojů je ale jeho stav kritický.

Ve třetím automobilu, který při nehodě utrpěl značné škody, seděli muž a žena. Utrpěli pouze menší zranění a z vraku se dokázali dostat sami.

Témata:  Velká Británie nehody aut

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 22:25

Greta Thunbergová byla obviněna z ignorování policejních příkazů

V úterý švédská prokuratura zahájila obvinění proti klimatické aktivistce Gretě Thunbergové za občanskou neposlušnost. Incident se týká protestu před švédským parlamentem, během kterého Thunbergová odmítla odejít po výzvě policie.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy