Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dva feťáci unesli a uvěznili ženu a její dcery. Mířili na ně brokovnicí

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Pixmac

Salt Lake City - Policie zadržela otce se synem, kteří se pokusili ve svém sklepě uvěznit známou ženu a její mladistvé dcery. Uneseným se podařilo uniknou. Zfetovaný otec se sám udal na policii.

K únosu žen došlo v americkém Utahu. Otec Flint Wayn Harrison (51) a jeho syn Dereck James Harrion (22), kteří jsou závislí na pervitinu a trpí paranoiou, pojali podezření, že je jejich známá oznámila úřadům, kvůli držení omamných látek.

Dvojice nalákala ženu a její 4 dcery do svého domu za záminkou grilování, kde je ve sklepě svázali a nasadili jim tašky na hlavu. Otec se synem zbili matku dívek baseballovou pálkou a napadli také jednu z dcer, ostatním dívkám se mezi tím podařilo uniknout a vše nahlásit policii.

Manželka Harrisona staršího řekla policii: "Manžel nechce jít do vězení. Má v úmyslu 'jít v záři slávy', " nakonec se po třech dnech na útěku sám udal policii, uvádí deník MailOnline. Harrison starší je také veden v registru jako sexuální násilník. Syn byl následně zatčen ve svém úkrytu, když otec pomáhal policii v jeho dopadení. Syn byl ozbrojen a jeho otec ho prohlásil za nebezpečného.

"Mohlo to skončit opravdu špatně. Kdyby se dívky neosvobodily a neutekly, kdoví jak by to dopadlo," uvedla policie. Únosci na ženy mířili brokovnicí. Matka s napadenou dcerou se zotavují v nemocnici, ale daří se jim dobře. Otec se synem čelí obvinění z únosu a držení omamných látek.

Témata:  únos / rukojmí drogy USA

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy