reklama

Policisté našli v rodinném domě pět lidí usmrcených střelou do hlavy a stejným způsobem zabitého vlčáka.

Mrtvými jsou padesátiletý Nedelčo Junakov, jeho dvacetiletý syn Georgi, šedesátiletá tchyně Nedelča Junakova, dcera jeho manželky z prvního manželství Nansi a její osmnáctiletý přítel Bobi. Vyšetřovatelé ještě pátrají po nezvěstné Nedelčově ženě Keti Nikolové Kjuchové, která z domu zřejmě odjela vozem BMW X5 a které patřil zabitý vlčák.

Soused podle deníku Trud dnes ráno tvrdil, že policie už v úterý večer objevila v nedalekém borovém lese auto a později i Keti. Údajně i ona byla zastřelena ranou do hlavy. Ministerstvo vnitra to ale podle televizní stanice BTV nepotvrdilo.

I další informace sdělovacích prostředků se rozcházejí. Například někde se objevilo, že Keti byla Nedelčova družka. Podle některých médií těla objevil bratr jedné z obětí, protože mu jeho sourozenec už 29. prosince nezvedal telefon. Podle jiných hrůzný nález učinili přátelé Nansi a Georgiho, kteří studovali na stejné škole a hledali je.

Policie prozatím vyšetřuje několik verzí zločinu. Jako jednu z nich média uvádějí, že zabíjel Nedelčo Junakov a nakonec spáchal sebevraždu. Jinou možností je, že vraždila jeho nezvěstná žena, která po činu z domu zřejmě utekla.