Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zvrhlého francouzského "filmaře" zatkla policie. Natáčel si nájemníky i ve sprše

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: www.panasonic.com

Paříž - Francouzská policie zatkla 45letého muže, jenž potají natáčel hosty svého bytu, který pronajímal přes platformu Airbnb. Hrozí mu až rok vězení. Oběti se navíc zřejmě budou domáhat odškodnění za morální újmu.

Jednu kameru muž ukryl do radiobudíku nasměrovaného ke sprše a druhou do pokoje naproti posteli. Záznamy mu chodily na jeho chytrý telefon, napsal list Le Parisien.

Na ukryté kamery přišla skupina sedmi přátel, kteří si byt u východofrancouzského města Annecy pronajali na novoroční víkend. Zaujal je nezvyklý tvar předmětů. Když si je prohlédli, našli objektivy a paměťové karty. Kamery odpojili.

Muž, který je nyní ve vazbě, se k filmování svých hostů přiznal. Podle francouzského tisku se jeho oběti mohou počítat na desítky.

Témata:  Francie EuroZprávy.cz kamery

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy