Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Britská princezna Charlotte začala chodit do školky

Charlotte Elisabeth Diana
Charlotte Elisabeth Diana
Foto: Reprofoto YouTube

Londýn - Britská princezna Charlotte dnes začala navštěvovat mateřskou školu. Její matka, vévodkyně Kate, u té příležitosti pořídila a zveřejnila dvě její fotografie.

Dcerka prince Williama oděná v červeném kabátku s růžovou šálou kolem krku se na nich podle britských médií před první velkou změnou ve svém životě tváří sebejistě.

Princezně Charlotte, která je po svém dědečkovi Charlesovi, otci Williamovi a starším bratrovi Georgeovi čtvrtou v pořadí nástupnictví na britský trůn, budou v květnu tři roky.

Dnes vyrazila poprvé do Willcocks Nursery School nedaleko Kensingtonského paláce, ve kterém se svými rodiči Williamem a Kate žije.

Dvě fotografie, na kterých se Charlotte do školky chystá, byly podle britských médií pořízeny právě na schodech Kensingtonského paláce. Jejich autorkou je sama vévodkyně Kate. Na jedné z fotografií princezna sedí, na druhé stojí a přidržuje se zábradlí. Na zádech má růžový batůžek.

Zařízení Willcocks Nursery School nabízí mimo jiné výuku základů tance, hudby a francouzštiny.

Témata:  princezna Charlotte Elisabeth Diana Velká Británie

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:21

Izrael pokračuje s přípravami ofenzivy do Rafáhu. Už staví stany pro civilisty

Izrael se podle tamních médií brzy chystá provést ofenzivu do města Rafáh na jihu Pásma Gazy, kde je podle armády poslední bašta palestinského teroristického hnutí Hamás. Tel Aviv už zahájil přípravy na evakuaci civilistů. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy