Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Obama zveřejní informace o mimozemšťanech. Může za to Clintonová?

Barack Obama, prezident USA
Barack Obama, prezident USA
Foto: Reprofoto YouTube

Washington - Americký prezident Barack Obama hodlá potvrdit existenci mimozemských civilizací, kterou Bílý dům doposud pečlivě tajil. Před odchodem z úřadu prý zveřejní další detaily a důkazy, které má k dispozici. Novinářům to řekl odborník na mimozemské civilizace v Bílém domě Stephen Basset.

Barack Obama se chystá udělat průkopnické prohlášení, které zásadně změní pohled na mimozemskou civilizaci. Otázka, jestli jsme ve vesmíru sami, tak zřejmě bude brzy zodpovězena. Prezident tak chce údajně učinit hlavně pod tíhou prohlášení kandidátky na jeho místo Hillary Clintonové, která už dříve uvedla, že pokud vyhraje volby, tyto informace sdělí veřejnosti.

"E.T. je skutečný," prohlásil hlavní ufolog Bílého domu Stephen Basset. "Bližší informace se chystáme odkrýt ještě tento rok. Nejsem si jistý, kdo vyhraje volby, ale myslím si, že Obama bude tím prezidentem, který vše odhalí," řekl pro Daily Express. "Za takové prohlášení může myslet na Nobelovu cenu," dodal.

"Jsem si na 85 procent jistý, že Obama vydá oficiální vyjádření předtím, než opustí úřad a premiér David Cameron bude hned za ním," je přesvědčený Basset.

Všechno nasvědčuje tomu, že mimozemská civilizace vypadá trochu jinak, než jsme si ji představovali. Clintonová je přesvědčená, že se bude používat zcela jiné pojmenování pro mimozemšťany. "Ráda bych pronikla do těchto složek a doufejme, že je udělám tak veřejné, jak jen to bude možné," prohlásila.

Témata:  Barack Obama UFO Hillary Clintonová

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 13:40

Mrazivé počasí se v Česku zdrží: Zimní kabáty neodkládejte, přituhne

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve čtvrtek vydal dvě výstrahy před projevy zimního počasí, které jsou očekávány v následujících hodinách a dnech. Na většině území má v noci opět mrznout, na horách pak bude vydatně sněžit.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy