Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tragédie na Slovensku: Auto dostalo smyk a projelo davem dětí

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Bratislava - Řidič osobního auta dnes na východním Slovensku dostal smyk a vrazil do skupiny 12 dětí. Dvě z nich utrpěly těžká zranění, ostatní pak vyvázly s méně závažnými poraněními. Informovala o tom policie.

Z policejních fotografií vyplývá, že vozidlo skončilo na střeše mimo vozovku. Policie uvedla, že řidič nebyl pod vlivem alkoholu.

Nehoda se stala v obci Spišské Bystré nedaleko Popradu. Na místě zasahovaly všechny záchranářské složky včetně vrtulníku.

Podle portálu noviny.sk se děti vracely ze školy. Podle záběrů z místa nehody není u vozovky chodník.

Témata:  Slovensko auto nehody aut

Aktuálně se děje

11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy

Donald Tusk

Tusk apeluje: Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu války na Ukrajině

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.