Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Modelka McDougalová se omluvila Melanie za aféru s Trumpem

Donald Trump
Donald Trump
Foto: kremlin.ru

Washington - Bývalá modelka známá z časopisu Playboy, s níž údajně udržoval intimní styky nynější americký prezident Donald Trump, se omluvila jeho manželce Melanii.

Ve vůbec prvním rozhovoru o aféře, který poskytla televizní stanici CNN, Karen McDougalová rovněž popsala, jak plakala poté, co jí Trump během jejich prvního setkání nabídl peníze. Prezident i Bílý dům údajný románek popírají.

"Je mi to líto. Nechtěla bych, aby se něco podobného stalo mně," uvedla McDougalová v rozhovoru s Andersonem Cooperem, který byl poprvé odvysílán v noci ze čtvrtka na pátek. "Když se na to zpětně dívám, vím, že to bylo špatné. Opravdu se za to omlouvám," dodala v emotivním vyprávění o své údajné desetiměsíční aféře s Trumpem.

Románek se současným prezidentem USA prý trval od června 2006 do dubna 2007. Trump byl přitom od ledna 2005 ženatý se současnou první dámou Melanií. Realitní magnát prý vybíral pro večeře s modelkou místa stranou veřejného zájmu, například privátní hotelovou rezidenci v Beverly Hills. Po společné noci jí pak nabídl peníze a uhradil cestovní výdaje.

McDougalová uzavřela v roce 2016 dohodu s bulvárním deníkem National Enquirer, jemuž za 150.000 dolarů (přes tři miliony Kč) slíbila exkluzivitu na svůj příběh s Trumpem. Článek ale nikdy nevyšel a bývalá modelka tvrdí, že šlo jen o snahu umlčet ji, aby detaily vztahu nikde nezveřejnila. Nyní McDougalová požádala soud, aby smlouvu o mlčenlivosti, kterou uzavřela, zrušil.

Témata:  Donald Trump Melania Trumpová

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 21:33

Julia Navalná je na seznamu 100 nejvlivnějších lidí světa časopisu Time

Julia Navalná, vdova po zesnulém ruském opozičním vůdci Alexeji Navalném, hovořila pro časopis Time o svém rozhodnutí vstoupit do politiky poté, co se objevila na obálce jeho posledního čísla, které je věnováno stovce nejvlivnějších lidí světa.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy