Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Údajně znásilnil dvouletou dívku. Soud ho propustil, protože holčička nemohla svědčit

pedofílie
pedofílie
Foto: Pixmac

Kapské Město – těžko uvěřitelný případ se stal v Kapském Městě. Dvouletá holčička byla v jeslích zřejmě znásilněna jedním z členů personálu. Nyní byla proti němu všechna obvinění stažena, neboť podle soudce je „holčička příliš malá, aby proti němu mohla svědčit“, informuje news24.

Celý případ se začal odvíjet v prosinci roku 2017. Matka holčičky si všimla, že se divně chová a že má oděrky a krev na intimních místech. Po vyšetření a několika otázkách bylo jasné, co strašného se stálo.

Dívka jasně identifikovala útočníka a ten byl vzat do vazby. I přes to, že byly odebrány forenzní důkazy, DNA útočníka již kvůli kontaminaci nemohlo být použita.

Kamerový systém, kterým jsou jesle vybaveny pak záznam, kde mělo být znásilnění, vymazali. Prokurátorovi ani soudci tvrzení dítěte nestačilo a minulý pátek celý případ spadl pod stůl.

Rodiče ostatních dětí navíc dostali email od ředitele školy podle, kterého se „oblíbený pracovník“ v nejbližších týdnech vrátí do práce. Ti dosud nebyli o ničem informováni a dokonce si mysleli, že pracovník by zatčen kvůli „hlouposti jako kradení v obchodě.

Nyní zřejmě zůstane na neplaceném volně, dokud se celý případ nevyřeší. Vzhledem k nedostatku důkazů to však může trvat ještě poměrně dlouho.      

Témata:  Jihoafrická republika znásilnění pedofílie

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy