Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Za vraždu ex-přítele dostala slovenská modelka 15 let vězení

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: elpais.com

Málaga - Mária Kukučová (26) dostala 15 let za vraždu svého expřítele, britského milionáře Andrewa Bushe. Španělský soud nedávno shledal slovenskou modelku vinnou, verdikt byl vynesen dnes.

Kromě trestu vězení rozhodl soud v Málaze, že Kukučová musí rodině oběti zaplatit 200.000 eur.

Kukučová svého expřítele, s nímž se rozešla v listopadu 2013, zastřelila v dubnu 2014 v jeho vile v pobřežním městě Estepona na jihu Španělska. Osmačtyřicetiletý podnikatel se asi ve tři hodiny ráno právě vracel domů se svou novou přítelkyní, Ruskou Marijou Korotajevovou.

"Je mi to velmi líto, nechtěla jsem mu ublížit," tvrdila u soudu Kukučová, která na svého exmilence vystřelila tři rány. Po činu utekla na Slovensko, kde se posléze dobrovolně přihlásila policii v Novém Mestě nad Váhom. Ve španělském vězení je od května 2014.

Témata:  Španělsko vražda

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 12:57

GIBS obvinila policisty kvůli únorovému incidentu před barem v Praze

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy