Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Otřesná vražda. Mladík znásilnil a udusil svou přítelkyni, vše natočil na mobil

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Houston – Otřesný případ znásilnění a vraždy otřásl americkým státem Texas. Patnáctiletou studentku znásilnil a zavraždil její stejně starý přítel. Její tělo bylo nalezeno nacpané ve skříňce pod dřezem v jednom opuštěném bytě ve velkém obytném komplexu.

Dospívající Karen Perezová byla naposledy spatřena 27. května v okolí houstonské školy, kterou navštěvovala. Kamera ji zachytila ve chvíli, kdy kráčela k nedaleké restauraci, sledovali ji přitom dva muži. Jeden z nich byl zřejmě její přítel. Ten ji měl přesvědčit, aby šla za školu. Poté, co Perezová opustila restauraci, už ji nikdo neviděl.

V úterý 31. května pak policie podle deníku Daily Mail zatkla jejího patnáctiletého přítele, který byl podezřelý z její vraždy. Když policie prozkoumala jeho mobilní telefon, objevila děsivé video, na kterém mladík dívku nejprve znásilní a pak i uškrtí. „Já nechci umřít," prosí ho dívka na videu těsně před tím, než naposledy vydechne.

Její tělo pak mladý vrah doslova nacpal její tělo do skříňky pod dřez v jednom z opuštěných bytů v bytném komplexu v Houstonu. Teenager, jehož totožnost nebyla kvůli věku zveřejněna, ve středu stanul před soudcem a je nyní za mřížemi.

Rodina se o osudu dívky dozvěděla v pondělí večer, její teta Maria Perezová v souvislosti s činem uvedla, že by měl být celý komplex, kde bylo tělo nalezeno, stržen. „Každý ví, že když jdou děti za školu, chodí sem na tento pozemek. Je to tak nebezpečné a nemůžu uvěřit, že s tím nikdo nic neudělal," uvedla.

Událost těžce zasáhla školu, kam dívka chodila, mnozí studenti vyjádřili rodině soustrast prostřednictvím sociálních sítí.

Témata:  vražda znásilnění policie USA

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 16:53

Ukrajina tlačí na spojence: Kdyby nám Západ poskytl podporu jako Izraeli, taky jsme se ubránili

Úspěch Izraele a jeho spojenců, kterým se v noci na neděli ve velké míře podařilo zmařit masivní útok íránských raket a dronů, naznačuje, čeho by Ukrajina mohla dosáhnout proti ruským vzdušným útokům, pokud by měla větší podporu od svých partnerů. V reakci na nejnovější vývoj na Blízkém východě to v pondělí podle agentury AP uvedl ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy