Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Spor o hvězdu filmů pro dospělé: Trumpův právník chce, aby právník Stormy Daniels o případu mlčel

Donald Trump, 45. prezident USA
Donald Trump, 45. prezident USA
Foto: ABC News

New York - Právník Michael Cohen se obrátil na soud s žádostí, aby zakázal právníkovi pornoherečky Stephanie Cliffordové alias Stormy Daniels veřejně hovořit o soudním sporu, ve kterém se účinkující z řízných filmů pro dospělé snaží zneplatnit dohodu o mlčení. Stormy trvá na tom, že se s Donaldem Trumpem vyspala v době, kdy již byl ženatý s Melanií, nynější první dámou USA.

"Kroky pana Avenattiho jsou vedeny především jeho očividně neuhasitelnou žízní po publicitě," uvedl Cohen v žádosti, se kterou se na soud o vydání zákazu hovořit o případu obrátil.

Právník Cliffordové Michael Avenatti Cohenovu žádost považuje za snahu ho umlčet a za naprostý vtip. "Pan Cohen se nemůže vyrovnat s pravdou, fakty a zákonem, proto se chce uchýlit k neetickým krokům," napsal na twitteru.

V březnu podala Cliffordová žalobu, kterou se snaží domoci zneplatnění dohody o mlčení. O románku, který se podle ní odehrál v roce 2006, veřejně v médiích hovoří. Uvedla například, že za mlčení o poměru s Trumpem jí Cohen vyplatil před prezidentskými volbami 130.000 dolarů. Cohen řekl, že jí zaplatil z osobních důvodů. Trump, který poměr popírá, mezitím připustil, že částku Cohenovi uhradil.

Témata:  Donald Trump USA Stormy Daniels

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 14:39

V Česku se potvrdily stovky nových případů černého kašle

V Česku během uplynulého týdne přibylo dalších 1494 nových případů černého kašle, uvedl Státní zdravotní ústav (SZÚ) v pondělí. Celkem se od začátku letošního roku potvrdilo téměř 7900 případů onemocnění. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy