Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V Moskvě se na Argentinské fanoušky zřítil nahý muž

Rusko
Rusko
Foto: Pixabay

Moskva - Na tři argentinské fanoušci, kteří se v sobotu večer vraceli ze zápasu s Islandem do moskevského hotelu, se zřítil nahý muž. V nemocnici zraněním podlehl.

Podle dnešní zprávy listu Moskovskij komsomolec se na jejich hlavy zřítil z šestého patra nahý muž. Nešťastník po převozu do nemocnice zemřel, Argentinci jsou v péči lékařů.

Událost se stala v centru Moskvy, kde se argentinští fandové ubytovali v jednom z hostelů. Když se blížili ke vchodu do domu, v otevřeném okně vysoko nad nimi se podle očitých svědků objevil nahý mladík, který komusi vulgárně nadával a emotivně gestikuloval. Pak ve vzteku ztratil rovnováhu a dopadl na Argentince, které srazil na zem.

Vstát se podařilo jen jednomu, zbylí dva na zemi silně krváceli. Podle ošetřujících lékařů ale jejich stav není příliš vážný.

Témata:  Rusko

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy