reklama

Van Terry se na Michaela Madisona vrhl v momentě, kdy u soudu mluvil o ztrátě milované dcery Shireldy. Svou řeč náhle přerušil, zvednul se a plavmo po vrahovi skočil.

Přeletěl stůl, za nímž vrah seděl se svými obhájci a bylo jasné, že má v úmyslu násilníka praštit. Jenže justiční stráž zareagovvala opravdu bleskově a Terry se tak Madisona maximálně letmo dotknul.

Zdrcenému otci evidentně nestačilo ani to, že soud ve čtvrtek Madisona poslal do cely smrti, stejně se na něj pokusil zaútočit. Soud pokračoval hned poté, co otce oběti zřízenci vyvedli ze soudní síně ven.

Madison dostane smrtící injekci za to, že v Ohiu v červenci 2013 zavraždil tři ženy - Shireldu Terryovou (18), Angelu Deskinsovou (38) a Shetishu Sheeleovou (28).

Jejich těla vrah zabalil do pytlů na odpadky a pohodil na různá místa. Osudným se mu stala mrtvola odhozená do garáže, kterou využíval. Silného zápachu si všimnul technik kabelové televize a zavolal policii.

Když si detektivové pro Madisona později přišli, přiznal se, že dvě oběti uškrtil. Ale vůbec si nevzpomínal, že zabil i třetí ženu.