Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Blesk udeřil na festivalu, zranil 42 lidí +VIDEO

Bouřky, ilustrační fotografie
Bouřky, ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Mendig (Německo) - Během festivalu Rock am Ring se přihnala průtrž mračen a blesk zranil 42 lidí, jeden z nich musel být dokonce oživován.

Osm lidí bylo zraněno vážně. "Jeden z fanoušků musel být oživován," sdělil pořadatel festivalu ve městě Mendig ve spolkové zemi Porýní-Falc. Podle německého červeného kříže byla záchrana fanouška úspěšná.

Zdroj: YouTube

Na festival Rock am Ring, který je jedním z největších v Evropě, přijelo na 90.000 fanoušků a jeho začátek musel být zhruba o hodinu a půl odložen. Mluvčí festivalu vyvracela spekulace, že festival bude kvůli možné další nepřízni počasí zrušen. Meteorologové hlásí ve spolkové zemi Porýní-Falc pro sobotu a neděli lokálně krupobití a vydatný déšť.

V sobotu večer mají přitom na tomto slavném festivalu vystoupit i američtí rockeři Red Hot Chili Peppers. V neděli je očekávána legenda Black Sabbath.

Témata:  Německo bouřky

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 21:04

Češi pracují na zajištění další munice pro Ukrajinu, přiznal Fiala

Česko má nasmlouváno 180 tisíc kusů dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu a pracuje na zajištění dalších 300 tisíc kusů, prozradil premiér Petr Fiala (ODS) britskému deníku Financial Times. Evropa musí podle Fialy posílit také vlastní obranu.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy