Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Vloupával se do garáže, ale nic nekradl. Důvod malého chlapce vás dojme

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Pixmac

Sydney - Australanka Hollie Malletová si na záběrech bezpečnostních kamer všimla chlapce, který se jí čas od času vloupal do garáže. Pátrání po něm ji dovedlo až k příběhu, který skutečně chytne za srdce.

Hollie Malletová si nedávno prohlížela záběry bezpečnostních kamer svého domu v Britské Lousianě v Austrálii. Všimla si chlapce, který se jí vplížil do garáže. Zjistila, že se to opakuje a všimla si, že chlapec má vždy stejný scénář: jezdí kolem domu na kole, pak sesedne, zaběhne do garáže a znovu uteče.

Hollie ale z kamer také zjistila, že malý kluk v garáži nic nekrade. Důvod jeho návštěv byl úplně jiný - chodil se v době nepřítomnosti Hollie pomazlit s její fenkou Vévodkyní. Ženě to nedalo, dala záběry na Facebook a oslovila sousedy v okolí, aby vypátrala chlapcovu identitu.

"K rukám sousedů! Nevíte někdo, kdo je ten sladký chlapec? Tu a tam, když jezdí na kole, rychle přiběhne pomazlit mého psa nebo si s ním zahraje aport. Vždycky je velmi rychlý, jako by nevěděl, jestli tu smí být," napsala Hollie. "Chtěla bych mu říct, že je vítaný a může si s Vévodkyní klidně hrát. Ona miluje pozornost."

Její vzkaz vidělo 1 300 000 lidí a chlapec se brzy našel. Ozvala se přímo jeho matka Ginger Breauxová, která to potvrdila. "Díky Hollie! Můj syn Josh o tvém psu mluví neustále. Pokaždé, když jedeme kolem, dívá se, jestli sedí venku a on ji aspoň nezahlédne. Jen jsem nevěděla, že dělá věci, které popisuješ," napsala matka chlapce. "Včera v noci, když jsem to viděla poprvé, jsem byla jako máma šťastná i rozrušená - on ví, že by neměl lézt na cizí pozemek. Ale dnes ráno jsem se probudila šťastnější z toho, že tak miluje psy."

Ukázalo se, že Joshovi loni zemřel pes a on se upnul na cizího. Hollie byla šťastná, že zjistila, kdo je její tajemný návštěvník a doufala, že k ní nepřestane chodit. Její přání se vyplnilo. Teď se už Josh s Vévodkyní kamarádí pravidelně a chlapec už nemusí strachy utíkat z cizího domu.

Příběh se ale uchytil na sociálních sítích a měl přes deset tisíc sdílení do celého světa a napsal o něm například i Daily Mail. Hollie cizí lidé děkovali za jeho zveřejnění i za to, jak se zachovala. Ta naopak poslala do světa fotografie, kde už si Josh s Vévodkyní hraje spokojeně a beze strachu z odhalení.

Témata:  psi děti

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 19:16

Zaměstnanci UNRWA tvrdí, že je izraelská armáda po zadržení mučila

Zaměstnanci Agentury OSN pro palestinské uprchlíky (UNRWA), které zadrželi izraelské bezpečnostní složky, hovořili o špatném zacházení a mučení v době zadržení. Upozornil na to ve čtvrtek ředitel UNRWA Philippe Lazzarini, uvedl server The Guardian.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Bývalý americký prezident Donald Trump a jeho gesto na chodbě před soudní síní u Manhattanského trestního soudu v New Yorku (18. dubna 2024).

Soud s Trumpem startuje. 12 porotců rozhodne o jeho osudu

V soudním procesu s Donaldem Trumpem byla celá porota zkompletována, ale její výběr předcházely jisté obtíže. Dva z předchozích porotců byli nahrazeni. Jedna osoba byla omluvena, protože prozradila, že její osobní údaje byly zveřejněny. Druhý byl propuštěn kvůli obavám, že nebyl upřímný ve vyplněném dotazníku. Výsledkem je, že v porotě zasedne sedm mužů a pět žen. Případ sleduje zpravodajská služba PBS News.