Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Psí park v USA nemůžou využívat psi. Kde je chyba?

Pes, ilustrační fotografie
Pes, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Trenton - Nečekanou zprávu přinesly pro všechny pejskaře ve městě Pompton Lakes úřady. Nejprve jím byl postaven speciální park, jen aby se vzápětí zjistilo, že díky starému zákonu v něm nemůžu být žádní psi puštěni na volno. Informuje server NorthJersey.com.

Komunita si vyžádala veřejné místo, kde si budou moct hrát se svými psy, úředníci v Pompton Lakes schválili vytvoření psího parku. Byl otevřen minulý měsíc, jenže tam nenajdete ani jednoho psa.

Absurdní situace se týkala i radního města, kterému policista zakázal přístup do parku se svým psem a poukázal přitom na starý zákon, který nařizuje, že veškeří psi musí být na vodítku pod přímou kontrolou páníčků.

"Jsem si jistý, že v našich zákonech je nějaká vyhláška, která nám zakazuje vázat koně k zábradlí před některé domy," řekl žertovně starosta města Mike Serra. "Alespoň jsou nyní lidé více zodpovědní za své psy," dodal naopak radní města Erik Deline.

Témata:  psi USA

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy