Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Otřesné chování řidičky: Opilá srazila chodce a vláčela ho dál po kapotě

Policie USA
Policie USA
Foto: Pixabay

Los Angeles - Naprosto otřesně se zachovala mladá žena po noci strávené v různých barech. Nejen, že opilá sedla za volant, ale cestou domů srazila a zabila chodce. To ovšem pořád není to nejhorší.

Kaliforňanka Stacy Sanchezová totiž klidně řídila dál a úplně ignorovala fakt, že v rozbitém čelním skle je vzříčená mrtvola nebohé oběti její jízdy pod vlivem alkoholu.

A nejspíš byla tak namol, že si ani nevšimla, že při nárazu se utrhla jedna z nohou sraženého muže, proletěla autem dozadu, rozbila zadní okýnko a zůstala ležet na kufru auta zaražená o spojler.

Sanchezová jela s mrtvolou v autě podle policie přibližně kilometr a půl,až potom zastavila, vystoupila z vozu a začala ječet. Krátce na to si podle britského Daily Mailu pro opilou vymetačku večírků policisté a nasadili jí pouta.

Mladá Američanka navíc nechala auto s mrtvolou klidně zaparkované před domem a šla domů jako by nic. Když se jí soused Edgar Esparza zeptal, co se cestou domů stalo, tvrdila, že nic a že je vše v naprostém pořádku.

Přivolaní zdravotníci mohli už jen konstatovat, že chodec zapasovaný skrz přední sklo do interiéru vozu už je po smrti. Policisté Sanchezovou zatím obvinili ze řízení pod vlivem návykových látek, soud stanovil kauci pro propuštění z vazby na 130 tisíc dolarů.

Témata:  USA dopravní nehody policie USA

Aktuálně se děje

8:45

Ukrajinská armáda stahuje z bojiště americké tanky Abrams

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy