Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policie dopadla hledaného zločince. Za jeho zatčení mohou Pokékoni

Chyťte si svého Pokémona uprostřed města
Chyťte si svého Pokémona uprostřed města
Foto: EuroZprávy.cz

Chicago - Při chytání pokémonů se člověk lehce zapomene a často se tak dostane do velmi nezáviděníhodných a kuriozních situací. Přesně to se podařilo i 24letému Williamovi z Michiganu, po kterém pátrala policie. Příšerky ho totiž dovedly přímo před policejní stanici, kde ho následně zatkli.

Nadšenci do pokémonů a jejich nerozvážné hraní policistům často přidělává spoustu práce. V Massachusetts způsobil 26letý Lamar dopravní nehodu, další člověk pak třeba blokoval tísňovou linku hlášením, že mu někdo ukradl pokémona.

Někdy se ale může stát, že takové příšerky dokonce vyřeší celý policejní případ. To koneckonců dokazuje i událost, která se stala v michiganském Milfordu.

William Wilcox, po kterém kriminalisté pátrali v souvislosti s nahlášeným vloupáním, totiž také propadl šílenství této pohybové hry a než se nadál, stál v kalhotách od pyžama před policejní stanicí.

K jeho smůle ale strážníci hledaného muže okamžitě poznali a hned ho také zatkli. "Ten den nám opravdu hodně ulehčil naši práci," řekl pro televizní web Fox 2 Detroit policista Thomas Lindberg.

"Buď zapomněl, že je na něj vypsaný zatykač, nebo to ignoroval a doufal, že se nic nestane. Myslím si, že byl víc naštvaný, že musí přestat hrát," uvedl dále Lindberg. Policisté pak Wilcoxe propustili. Slíbil totiž, že se dostaví v srpnu k soudu.

Témata:  USA Pokemon

Aktuálně se děje

16. května 2024 9:38

Putin a další světoví lídři odsoudili útok na Fica

Ruský prezident Vladimir Putin poslal slovenské prezidentce Zuzaně Čaputové telegram v souvislosti s atentátem na premiéra Roberta Fica. Kreml útok na předsedu vlády odsoudil jako naprosto nepřijatelný, uvedla agentura Reuters.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy