Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Na Chodníku slávy u Trumpovy hvězdy vyrostla zeď s ostnatým drátem

Donald Tump
Donald Tump
Foto: Pixabay

Los Angeles - Na hollywoodském Chodníku slávy se kolem jména Donalda Trumpa objevila miniaturní zeď s ostnatým drátem. Umělec tak reagoval na slova prezidentského kandidáta, že postaví bariéru na hranici s Mexikem.

Republikánský kandidát, který se v minulosti prezentoval i ve sledované televizní reality show, si "ozdobu" podle médií vysloužil svými výzvami k vybudování ochranné zdi proti uprchlíkům na hranici s Mexikem.

Zdroj: YouTube

Autorem zídky vysoké asi dvacet centimetrů a opatřené značkami zákazu vstupu je americký umělec vystupující pod jménem Plastic Jesus. Do povědomí veřejnosti vstoupil nápisy "Nikdy žádného Trumpa", které rozmístil na křižovatky v Los Angeles. Zeď kolem hvězdy s Trumpovým jménem během středy zmizela.

Slavný hollywoodský Walk of Fame prezentuje hvězdy showbusinessu z oblasti filmu, televize, rozhlasu i hudby. Trumpovo jméno se na chodníku objevilo v roce 2007.

Témata:  Donald Trump Hollywood

Aktuálně se děje

17. května 2024 20:49

Slovensko dementuje nepravdivé informace: Atentátník nebyl liberál ani extremista

Slovenskem otřásl atentát na premiéra Roberta Fica. Střelcem, který po výjezdním jednání vlády pětkrát vystřelil na premiéra, byl Juraj Cintula. Internetem okamžitě začaly kolovat informace o "SBSkáři z Levic". Některé se však ukázaly jako nepravdivé.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy