reklama

Ušetřit můžete až 80 %! Stačí pravidelně sledovat akční nabídky prodejců a nakupovat za zvýhodněné ceny. Abyste měli aktuální přehled o možnostech výhodné koupě, portál AkcniCeny.cz pro Vás kontroluje akční letáky desítek prodejců, od supermarketů a hypermarketů, až po prodejce sportovních potřeb, hobby marketů, prodejců hraček apod. Včas se tedy dozvíte, kde lze výhodněji koupit např. pláštěnku, sportovní obuv, konzervy s masem, zavazadla apod.

Nemusíte přitom slevovat na kvalitě AkcniCeny.cz pro Vás vybírají akční nabídky ověřených prodejců, jako jsou např. Kaufland, Tesco, Albert, Sportisimo, Dr. Max, Bambule, Pompo a dalších.

Aby pro Vás nákupy ve slevách byly pohodlnější, AkcniCeny.cz řadí zlevněné produkty v logických kategoriích, nemusíte tedy listovat letáky, ať už těmi papírovými, či elektronickými. Potřebujete novou sportovní obuv? Jednoduše se podívejte rovnou do kategorie „Sport a volný čas – sportovní obuv“.

Jedete v létě k moři a už teď víte, že budete potřebovat např. lehátka, opalovací krémy, deky, osušky apod.? Nastavte si na AkcniCeny.cz funkci Strážce slev, která za Vás každý den prochází aktuální nabídku a v případě, že některá z nich splňuje Vaše podmínky, informuje Vás mailem.

Příklad nastavení funkce Strážce slev

  • opalovací krém NIVEA
  • maximální cena 120 Kč
  • doba hlídání slevy 3 měsíce
  • preferovaní prodejci Tesco, Kaufland, ROSSMANN

Na cestách přijdou vhod levnější pohonné hmoty

S portálem AkcniCeny.cz můžete ušetřit i na cestách! Tento portál pro Vás sleduje i aktuální ceny pohonných hmot na čerpacích stanicích po celé České republice. Na rodinném výletu či tuzemské dovolené s vlastní dopravou tak lze ušetřit na pohonných hmotách i stovky korun, stačí vědět, která čerpací stanice v okolí má nejnižší ceny.

Navštivte ještě dnes portál AkcniCeny.cz, právě teď mohou být k dispozici s výraznou slevou produkty z Vašeho nákupního seznamu. Pospěšte si, zlevněné zboží mizí z regálů opravdu rychle!