reklama

Globus již spustil výprodeje sportovního zboží. "V příštím týdnu výprodeje rozšíříme také o textil, plošné slevy se budou týkat především jarní a letní kolekce pánských, dámských a dětských oděvů, dále doplňků a obuvi," uvedla mluvčí Pavla Hobíková. Poté přijde na řadu sezónní zboží jako je zahradní nábytek. U části sortimentu mají slevy dosáhnout až 70 procent.

Dnes spouští letní slevové akce např. nábytkářský řetězec IKEA. Výprodeje se budou týkat několika stovek výrobků napříč celým sortimentem. Slevy dosáhnou až 50 procent. Akce budou trvat do 22. června nebo do vyprodání zásob.

V druhé půlce června spustí letní slevové akce obchody s oděvy C&A Moda, týkat se budou většiny jarního sortimentu a i části zboží letního stylu. "V první fázi se slevy většinou pohybují od 30 do 50 procent," uvedla mluvčí řetězce Veronika Kovaříková.

Také obchody se sportovním zbožím Sportisimo odstartují výprodeje sezónního zboží na všech prodejnách a e-shopu v průběhu června. "Výše slevy se bude lišit dle povahy jednotlivých produktů, předpokládám průměrnou slevu 40 až 50 procent z původních doporučených maloobchodních cen, selektivně až do výše 60 až 70 procent," uvedla ředitelka nákupu Martina Kudláčková.

Datart rozjede letní výprodeje 11. července, trvat budou dva týdny. Slevy se budou pohybovat v rozmezí 15 a 40 procent. Nejvíce budou ve výprodejích zastoupeny TV, loňské modely, a velké domácí spotřebiče jako pračky, ledničky, myčky, sušičky.

Speciální slevové nabídky i v souvislosti s obdobím dovolených nebo sportovních událostí bude postupně představovat i řetězec s elektronikou Expert Elektro.

Speciální sezónní slevy odstartoval ve středu i vyhledávač slev Skrz.cz. ve spolupráci s vybranými e-shopy spustil časově omezenou nabídku více než 200 produktů.