Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Žena si vyrazila na nákup se sto tisíci. Neznámý zloděj jí ukradl kabelku

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Kopřivnice - Ženě, která nakupovala v obchodě v Kopřivnici na Novojičínsku, někdo ukradl kabelku. Kromě osobních věcí v ní měla i 100 tisíc korun! Policie teď hledá dvojici svědků, kteří tam v té době také nakupovali.

Na svou nepozornost a zároveň lehkomyslnost doplatila žena, která 25. června nakupovala v jednom kopřivnickém obchodě. Ani po dvou měsících se policistům nepodařilo najít zloděje, který jí ukradl kabelku, v níž měla velkou finanční hotovost.

Policisté hledají dva lidi, které zachytily průmyslové kamery. Ti totiž v době krádeže v obchodě také nakupovali. Pokud muže a ženu na záběrech poznáte, nebo máte k případu nějaké informace, volejte na linku 158.

První hledanou svědkyní je žena ve věku kolem 60 let, silnější postavy, se světlými vlasy ostříhanými na mikádo. Na sobě měla tmavou halenku s kroužkovými vzory a tmavé legíny.

Muž na videozáznamech má na sobě modré tričko s krátkým rukávem, nápisem a obrázkem auta na hrudi, krátké kalhoty se vzorem a na hlavě kšiltovku.

Témata:  krimi krádeže Policie ČR

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 14:44

Hamás zvažuje izraelský protinávrh ohledně možného příměří v Pásmu Gazy

Palestinské militantní hnutí Hamás v sobotu nad ránem prohlásilo, že zvažuje izraelský protinávrh ohledně možného příměří v Pásmu Gazy a propuštění rukojmí. Uvedla to agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy