Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dívka (18) byla unesena a držena v karavanu. Podařilo se jí utéct okénkem

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Hodonín - Její zmizení celou dobu halila rouška tajemství. Osmnáctiletá Michaela odešla v pondělí odpoledne z domu na zastávku autobusu a pak se po ní slehla zem, policisté ji našli až v úterý ráno. Teď se ukazuje, že se nejspíš stala obětí únosu.

Na autobusové zastávce čekala na svého přítele, k setkání ale nedošlo. Po Michaele zbyl na zastávce jen pantofel a sluchátka. Podle informací Deníku si ji náhodně vyhlédla trojice mužů, když v osobním autě s karavanem projížděli obcí.

Dívky se měli nejprve zeptat, jestli nechce jet s nimi, když odmítla, dostali ji do karavanu násilím. Odjeli do kempu Lučina u Tvarožné Lhoty na Hodonínsku a bezbrannou dívku v něm drželi zavřenou celou noc. Co se v karavanu mezitím dělo, není jasné, podle Deníku ale byla dívka zmlácená a v šoku.

Kolem osmé hodiny ráno se jí podařilo protáhnout okénkem ven a utíkala na recepci pro pomoc, tam zalarmovala policii. Té se podařilo všechny tři muže zadržet. Okresní soud v Hodoníne je ve čtvrtek odpoledne obvinil ze znásilnění a poslal do vazby. Za mřížemi mohou strávit až deset let.

Témata:  krimi znásilnění únos / rukojmí

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

26. dubna 2024 21:50

Biden poprvé deklaroval, že chce debatovat s Trumpem

Listopadovým prezidentským volbám v USA by měly předcházet předvolební duely obou kandidátů. Úřadující prezident Joe Biden se v pátek jasně vyjádřil, že nejpozději na podzim je ochoten debatovat s republikánským vyzyvatelem a svým předchůdcem Donaldem Trumpem, informovala AP. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy