Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dvacítka můžu zdemolovala bar v Praze. Policii unikají

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Policie stále nedopadla asi 20 mužů, kteří ve čtvrtek vtrhli do jednoho z barů v pražské ulici Ve Smečkách a poničili vnitřní vybavení.

Útočníci z baru, který poškodili, utekli. "Jelikož bylo podezření, že se skryli v protějším podniku a možná jsou i ozbrojeni, na místo vyrazili policisté ze speciální pořádkové jednotky, kteří ten podnik prohledali," řekl řekl pražský policejní mluvčí Jan Daněk. Zajistili zde ale pouze cizince bez dokladů.

Server Tíseň.tv zveřejnil video ukazující policisty zasahující v nočním klubu Darling. Naproti němu se v ulici Ve Smečkách nachází klub Atlas. V něm podle serveru útočníci poničili vybavení.

Zdroj: YouTube

Ve Smečkách je nechvalně známá prostitucí a nočními kluby, které fungují jako nevěstince. Po loňském březnovém zátahu v jednom z místních nevěstinců policie obvinila sedm lidí z kuplířství a osmého z praní špinavých peněz. Jinou skupinu údajných kuplířů z ulice Ve Smečkách policisté již koncem předloňska navrhli obžalovat.

Témata:  krimi Praha přepadení Policie ČR

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:02

Rusko zabilo Alexeje Navalného. Putin je nelegitimní prezident, oznámila Rada Evropy

Parlamentní shromáždění Rady Evropy (PACE) jednomyslně přijalo rezoluci, v níž viní ruský stát ze smrti opozičního politika Alexeje Navalného ve vězení a znovu vyjadřuje své přesvědčení, že Vladimir Putin je nelegitimním prezidentem.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy