Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Pes moc štěkal, tak na něj muž vytáhl pistoli

Pes, ilustrační fotografie
Pes, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Děčín - Na sídlišti v Děčíně se střílelo. Muž tam vytáhl pistoli na psa, pravděpodobně mu vadilo, že večer štěká. Případem se zabývá policie.

Pro městské strážníky vše začalo večerním telefonátem vyděšené majitelky psa, která je prosila o pomoc, protože jí chce údajně soused zabít psa, kterého venčí. Pak už jen dodala, že právě vystřelil.

Strážníci vyrazili na místo a agresivního a opilého souseda našli. Ten jim ale tvrdil, že vůbec nestřílel. Jenomže strážníci místo prohledali a objevili vystřelenou nábojnici.

Pes přežil jen díky špatné mušce střelce, který zasáhl jen křoví. Strážníci muže předali státní policii, která mu použitou zbraň zabavila a poslala ke zkoumání. Za výtržnictví a nebezpečné vyhrožování mu hrozí tříleté vězení.

V Děčíně se nejedná o ojedinělý případ, kdy někdo útočil na psy. Před několika dny tam vyhodil opilý muž psa ze třetího patra. Zvíře přežilo a skončilo v děčínském městském útulku. Muž v policejní cele.

Témata:  krimi střelba v ČR psi

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy