Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V ostravském vodovodním potrubí našli lidské kosti

Ostrava
Ostrava
Foto: www.stodolni-ostrava.cz

Ostrava - Ostravské vodovodní potrubí skrývalo hrůzné tajemství. Osmatřicetiletý muž našel v šachtě lidské ostatky. Policie pracuje na identifikaci a vyšetřuje příčinu smrti.

Osmatřicetiletý muž objevil v sobotu večer v horkovodní šachtě v Ostravě kostru! Na místo okamžitě zavolal policii. "Kosterní ostatky nalezl v prostoru šachty horkovodního přivaděče v Ostravě. Přivolaný lékař potvrdil, že jde o lidské ostatky," uvedla policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

"Vzhledem k charakteru nálezu nebylo reálné zjistit příčinu smrti ani totožnost zesnulé osoby," dodala Holčáková. Policisté i lékař pracovali ve ztížených podmínkách - na nepřístupném místě a navíc v obrovském horku.

"Nález byl dokumentován a ostatky byly převezeny k pitvě. Policisté nyní pokračují v prověřování okolností i zjišťování identity zesnulého," uzavřela Holčáková. Přesné místo nálezu nechtěla policie sdělit, stejně jako to, kam proudila voda z horkovodní šachty.

Témata:  krimi kostry Ostrava

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 11:51

Počasí: Vítr v Čechách zesílí. Výstraha platí až do úterý

Úvod týdne nepřinese jen výrazné ochlazení způsobené přechodem studené fronty. Zesílí také vítr, upozornili meteorologové z Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ). V nárazech má dosahovat rychlosti přes 65 kilometrů za hodinu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy