Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Násilná vražda v Karviné: Na ulici byl nalezen ubodaný muž

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Reprofoto ČT

Karviná - Násilnou smrt vyšetřují od pondělního rána karvinští kriminalisté. Kolem sedmé hodiny ráno našli před domem v ulici U Bažantnice tělo muže. Podle prvotních informací byla oběť ubodána. Po pachatelích policie pátrá.

"Dnes ráno došlo před domem v ulici U Bažantnice v Karviné zřejmě k potyčce, při které na následky zranění zemřel muž. Policisté teď na místě zajišťují stopy a pátrají po pachatelích," uvedla pro TV Nova policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

K dalším okolnostem případu, k oběti, ani k případným podezřelým se policisté nechtějí zatím vyjadřovat. Na místě činu byl ale nasazen i psovod se služebním psem, který pátrá po dalších stopách.

Okolí místa, kde bylo tělo ubodaného muže nalezeno, policisté neprodyšně uzavřeli. Kolem místa činu našli policisté celou řadu krvavých stop. Kromě karvinské kriminálky zasahují na místě činu také krajští kriminalisté z Ostravy.

Témata:  krimi vražda Karviná Policie ČR

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 14:48

Sloužil 40 dní po smrti Navalného mši, Putinův spojenec kněze suspenodval

Ruská pravoslavná církev suspendovala kněze, který vedl smuteční mši za zesnulého kritika Kremlu Alexeje Navalného, ​​uvádí se v dekretu zveřejněném v úterý.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy