Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policie našla v Praze zmatenou ženu. Neví kdo je a nikdo ji nehledá

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Pražští policisté našli 1. září neznámou, zmatenou ženu. Ta neznala svou totožnost a neměla u sebe žádné doklady. Už téměř dva týdny tak policisté bezvýsledně pátrají, kdo tajemná žena je. Pohřešování ženy odpovídající nalezené seniorce totiž nikdo nenahlásil.

Ženu našli policisté ve čtvrtek 1. září v Doupovské ulici v Praze 10. Byla zmatená, neměla u sebe žádné doklady a nevěděla ani, jak se jmenuje. Žena nebyla schopna uvést žádné informace, které by policistům pomohly zjistit její totožnost.

"Vzhledem k jejímu špatnému zdravotnímu stavu byla převezena do zdravotnického zařízení v Bohnicích, kde je dodnes," informovala mluvčí pražských policistů Iveta Martínková.

Případ řeší kriminalisté, ale ani za dva týdny se jim nepodařilo zjistit ženinu totožnost. "S určitou nadsázkou to vypadá, jako by žena dosud neexistovala," dodala Martínková.

Neznámé ženě je přibližně 70 let, má velmi štíhlou postavu, měří zhruba 165 centimetrů. Má šedivé vlasy po ramena a tmavě hnědé oči. Policisté žádají občany, kteří by ženu na fotografiích poznali, aby se přihlásili na linku 158.

Témata:  krimi Praha

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy