Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Známý sexuolog Weiss měl autonehodu, zemřeli dva lidé

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Pelhřimov - Známý sexuolog Petr Weiss měl v pátek odpoledne vážnou nehodu. Jeho jaguár se na Pelhřimovsku srazil s jiným osobákem, v němž jeli tři lidé. Řidič fordu zemřel na místě, spolujezdkyně o víkendu v nemocnici.

Nehoda se stala v pátek po páté hodině odpoledne mezi obcemi Rynárec a Houserovka. Jaguár náhle vyjel do protisměru, kde se čelně srazil s Fordem Focus.

Ve focusu cestovali tři lidé - pětapadesátiletý řidič a dvě ženy (49 a 25 let). Šofér zemřel na místě, mladší z žen o víkendu v nemocnici. Druhá žena stále zůstává v péči lékařů.

Podle svědků jaguár řídil známý lékař a sexuolog Petr Weiss a mrtvými z fordu jsou otec s dcerou. Weiss při nárazu utrpěl lehká zranění, dechová zkouška u něj alkohol vyloučila.

"Je mi nesmírně líto toho, co se stalo. Nezlobte se, zatím nejsem ve stavu, kdy mohu o tom mluvit," napsal na dotaz TV Nova k nehodě Weiss v SMS zprávě.

Témata:  dopravní nehody nehody aut Petr Weiss

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 9:18

Pro Rusko by bylo obtížnější pokračovat v invazi na Ukrajinu bez Číny, tvrdí Blinken

Podle amerického ministra zahraničí Antonyho Blinkena by pro Rusko bylo obtížnější pokračovat v invazi na Ukrajinu bez podpory Číny. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy