Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dvě děti utekly z domova, pravděpodobně kvůli lásce

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Nemohli se vídat tak často, jak by si přáli, a proto se mladý pár rozhodl situaci vyřešit hodně svérázně. Milenci stíhaní nepřízní osudu se spolu rozhodli utéct. Policie po nich od pátečního rána pátrá.

Byla to láska jako trám. Mija Kadijevič (13) a Petr Šafránek (14) chodili do stejné školy v Praze a zamilovali se. Jenže minulý měsíc se všechno změnilo, Petrova rodina se odstěhovala za město a mladík musel změnit školu. Mladí milenci, kteří byli zvyklí vídat se každý den, museli schůzky výrazně omezit.

A to byl podle rodičů nejspíš důvod, proč se dvojice rozhodla pro útěk. Podle spolužačky Dominiky ho měli naplánovaný do posledního detailu. Petr rodičům před útěkem z domova ukradl asi dvacet tisíc korun.

Policisté naposledy zachytili signál z mobilu mladé dívky poblíž vlakového nádraží v pražských Holešovicích. Matka Miji má podezření, že děti mohou mít namířeno do Brna.

Pátrání po mladé dvojici Pátrání po mladé dvojici

Petr Šafránek je vysoký asi 170 cm, má hubenou postavu, hnědé vlasy a hnědé oči, vypadá na 15 až 17 let. Mija Kadijevič je asi 165 cm vysoká, hubená, má hnědé vlasy a hnědé oči. Pokud máte o pohybu dvojice jakékoli informace, neváhejte kontaktovat policii na nejbližší služebně nebo na lince 158.

Témata:  krimi pohřešované osoby

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 15:10

Londýnem se proháněli splašené vojenské koně

Centrem Londýna se ve středu prohánělo několik splašených koní, uprchli britské vojenské jednotce Household Cavalry. Zranění při tom utrpělo pět lidí, čtyři odvezli do nemocnice.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy