Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

D2 blokovaly dvě nehody, Při srážce aut u Dobřan se zranili čtyři lidé

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Plzeň - Při srážce dvou osobních aut se dnes krátce po poledni u Dobřan na Plzeňsku zranili čtyři lidi, z toho dvě děti. Dálnici D2 ve směru na Brno zablokovaly dnes po 12:30 dvě nehody na 11. a 12. kilometru, provoz stál zhruba půl hodiny.

Nehoda u Dobřan se stala na silnici první třídy I/27 v lese u odbočky na Vysokou a zablokovala hlavní tah z Plzně do Klatov.

"Šestatřicetiletý muž a roční dítě byli převezeni letecky na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice. Muž je ve vážném stavu, Dítě se zatím jeví bez zranění," uvedl mluvčí zdravotnické záchranné služby Martin Brejcha. Preventivně ale dítě lékaři převezli k dalšímu vyšetření.

Silnice bude uzavřená nejméně do 14:30. "Ze směru od Plzně musí řidiči přes Dobřany a od Klatov přes Chlumčany," uvedla policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Dálnici D2 ve směru na Brno zablokovaly po poledni dvě nehody. Tvořila se až pětikilometrová kolona, která se už pomalu rozjíždí. "Na 12. kilometru šlo o nehodu čtyř aut s jedním zraněním. Na 11. kilometru havarovala tři auta, nehoda se obešla bez zranění," řekl mluvčí jihomoravských policistů Pavel Šváb. Policie nyní havárie vyšetřuje, snažila se co nejrychleji obnovit provoz.

Témata:  dopravní nehody dálnice D2

Aktuálně se děje

29. dubna 2024 15:41

Hamás nevidí žádný vážný problém v nejnovějším návrhu Izraele

Palestinské militantní hnutí Hamás v neděli uvedlo, že nevidí žádný vážný problém v nejnovějším návrhu Izraele na dohodu o příměří a propuštění rukojmí v Pásmu Gazy. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy