Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Muž onanoval v Brně před 1,5letým dítětem

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Brno – Hodně nepříjemný zážitek má za sebou jedna z brněnských mladých matek. V pondělí dopoledne totiž nejen ji, ale hlavně jejího teprve rok a půl starého syna vyděsil maskovaný muž. Před dítětem si rozepnul poklopec a začal se ukájet. Jak informovala TV Prima, případ už řeší policisté.

Na dnešní dopoledne jen tak nezapomene. Paní Kateřina se se svým malým synem zrovna v brněnské městské části Komín vracela z procházky. Kousek před sebou ale najednou spatřila muže, který měl na hlavě masku a pomalu se k nim blížil.

„Objevil se s maskou na obličeji, měl to ušité z nějakých džínovin, vlastně měl jenom prostřižené oči a vlastně začal masturbovat před mým rok a půl letým synem. On šel proti synovi, vlastně, aby ho viděl," řekla televizi Prima Kateřina Krupičková, matka.

Vyděšená žena prý na muže, dost možná pedofila, začala okamžitě křičet a volala linku 158. To ho nejspíš vyděsilo a dal se na útěk.

Podle vyděšené maminky měl na sobě muž kromě kukly jen džíny a tričko. Je tak možné, že bydlí někde v okolí.

„Byl asi tak 180 centimetrů vysoký, protože mu vylézali šedivé vlasy, tak spíše středního až staršího věku bych řekla, měl takovou střední postavu," řekla televizi Prima Kateřina Krupičková, matka.

Přivolaní policisté začali po pravděpodobném pedofilovi okamžitě pátrat. Muži se ale podařilo zmizet.

„Samozřejmě tento muž se na místě vyskytoval, my ten případ šetříme, žádáme proto občany, pokud by takového člověka někde zaregistrovali, aby nás neprodleně kontaktovali," řekla televizi Prima Andrea Cejnková, mluvčí Policie ČR Jihomoravského kraje.

Je totiž více než pravděpodobné, že muže vzrušují právě malé děti. Jejich rodiče nejen v Brně - Komíně, by tak teď měli být ještě obezřetnější než obvykle.

„Člověk samozřejmě má strach, protože tady chodí každý den s dětmi a neví, kdy se toto může stát znovu. Určitě by si maminky měly dávat pozor, protože jsou tady v okolí v blízkosti hřiště a člověk nikdy neví," řekla televizi Prima Kateřina Krupičková, matka.

Témata:  krimi Brno Policie ČR

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy