Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policie pátrá po muži, který se ve Zlíně pokusil znásilnit mladou dívku

Násilí, ilustrační fotografie
Násilí, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Zlín - Policie pátrá po muži, který se ve Zlíně pokusil znásilnit dívku (17). Přepadená šla minulé úterý v 6:30 po chodníku od náměstí Práce směrem k náměstí T. G. Masaryka.

Dívka si všimla, že za ní jde starší muž. "Po pár minutách se otočila a viděla, že se zastavil v její těsné blízkosti. V tom okamžiku ji pevně uchopil za obě ruce, přitiskl se k ní a žádal po ní pohlavní styk," popsala policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

"Dívka se vyděsila a řekla muži, že zavolá policii. Muž svůj požadavek několikrát zopakoval, dívka několikrát řekla, že zavolá policii a snažila se z jeho sevření vymanit. Až po jejím výkřiku, ať ji muž nechá, povolil svoje sevření a dívka odešla," dodala mluvčí.

Muž ve věku 40 až 50 let měl dioptrické brýle, pleš, vysoký byl asi 180 centimetrů. Je silnější postavy, měl světlé oblečení a na zádech tmavý batoh. Mluvil plynule česky. V případě prokázání viny mu hrozí až pět let za mřížemi. Veškeré informace k případu může veřejnost oznamovat na lince 158.

Témata:  krimi znásilnění Zlín

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 14:04

17letá ruská teenagerka skončila za mřížemi za protiválečné výroky

Teenagerka 17letá Ljubov Lizunovová ze sibiřského města Čita byla odsouzena k 3,5 rokům vězení za protiválečné graffiti a příspěvky na sociálních sítích, uvedl ve čtvrtek ruský soud.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy