Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Celníci zabavili léky na zlepšení erekce za 28 milionů

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: www.rozhlas.cz

Chábory (Rychnovsko) - Celníci u obce Chábory na Rychnovsku odhalili v nákladním automobilu 144.000 tablet léků Kamagra, používaného na zlepšení erekce.

Dealery tohoto léku, který není registrovaný pro prodej v ČR ani EU, připravili celníci o zisk přesahující 28 milionů korun, sdělila dnes ČTK tisková mluvčí Celního úřadu pro Královéhradecký kraj Jitka Fajstavrová.

Celníci při namátkové kontrole zastavili 13. prosince nákladní vůz s polskou značkou, který řídil dvacetiletý Polák. "Na dotaz celníků, co přepravuje, sdělil, že pouze zboží uvedené v přepravních dokladech," uvedla mluvčí. Doklady uváděly pouze doplňky stravy.

Celníci při kontrole našli osm papírových krabic bez etiket uložených na dřevěné paletě zpevněné průsvitnou plastovou fólií. "Náklad podle dokladů směřoval ze Slovenska přes Českou republiku na území našich severních sousedů," uvedla mluvčí.

Témata:  celníci

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy