Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V Kopřivnici hoří dvě průmyslové haly + VIDEO

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Kopřivnice - V Kopřivnici na Novojičínsku hoří hala, která v minulosti patřila do areálu automobilky Tatra. Byl vyhlášen třetí stupeň požárního poplachu, na místě zasahuje velký počet jednotek. Zasažen je soubor budov, kde se nachází prodej hutního materiálu, pila, stanice technické kontroly, měření emisí a další provozovny, informují požáry.cz.

"Mám informaci, že zhruba od 20:00 hoří dvě průmyslové budovy v Kopřivnici. Nejsou součástí areálu automobilky," řekl mluvčí moravskoslezských hasičů Marek Gašparín.

Oheň podle informací ČTK způsobuje propadání střech hal. "Nyní u požáru zasahuje 17 hasičských vozidel," uvedl Gašparín.

Na železniční trati v úseku Příbor – Veřovice byl dle informací Českých drah omezen také provoz vlaků, hořící hala je v blízkosti železnice. Zavedena byla náhradní autobusová doprava.

Témata:  hasiči požáry

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 14:01

Počet mrtvých v Pásmu Gaz překročil 34 tisíc

Pracovníci úřadu civilní obrany v Pásmu Gazy od pátku vyzvedli těla 210 Palestinců z improvizovaného pohřebiště v areálu nemocnice Násir ve městě Chán Júnis na jihu oblasti, informuje agentura AP. Od začátku izraelské operace loni v říjnu v Pásmu Gazy zemřelo nejméně 34 151 Palestinců a dalších 77 084 bylo zraněno, sdělily dnes tamní úřady.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy