Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policie potvrdila vraždu ženy na Českolipsku

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Reprofoto ČT

Liberec - Poblíž obce Kvítkov u České Lípy došlo loni v listopadu k vraždě, potvrdila dnes policie. Tehdy tam byla nalezena dvě těla, násilnou smrtí zemřela žena (26). Podíl jiné osoby na smrti muže (51) zatím zjištěn nebyl.

"S největší pravděpodobností si vzal život sám - spáchal sebevraždu," uvedla dnes krajská mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Vyšetřování ale ještě pokračuje. "Doposud nejsou k dispozici vyhodnocení všech zajištěných stop, zejména biologických a DNA," uvedla Suchánková.

Loni řešili kriminalisté v Libereckém kraji deset vražd, z toho pět dokonaných. Uzavřený není ještě případ ze srpna. Ukrajinka (24) byla zavražděna ve svém bytě v domě u autobusového nádraží v Liberci. Po podezřelém muži, který podle svědka mrtvou ženu vyhodil z okna a pak odnesl do nedalekého parku, policie pátrá.

Témata:  krimi vražda Liberecký kraj

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 13:13

Zimní počasí v Česku: Od dopoledne sněží, ústav aktualizoval výstrahy

Do českých hor i nížin se vrátila zima, ve vyšších polohách už od dopoledne sněží. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) v pátek upřesnil výstrahu před novou sněhovou pokrývkou a mrazem ve vegetačním období. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy