Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policisté vypátrali muže, který měl být šest let po smrti

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Beroun - Policisté vypátrali muže, který byl šest let nezvěstný. Mysleli si, že je mrtvý, neboť se jeho bývalá manželka rozhodla požádat soud o jeho prohlášení za mrtvého.

Policisté nyní muže našli v Šestajovicích u Prahy, kde žil s novou přítelkyní. Ukrýval se, aby se vyhnul trestnímu stíhání, sdělila dnes ČTK mluvčí berounské policie Marcela Pučelíková.

Devětatřicetiletý muž delší dobu neplnil vyživovací povinnost vůči dvěma nezletilým dětem a peníze dlužil i dalším lidem. Byl vydán příkaz k jeho zatčení, nedařilo se ho ale najít.

Podle Pučelíkové beze stopy zmizel a nikomu z příbuzných a přátel o sobě nepodal žádnou zprávu. Policisté se začali přiklánět k verzi, že už není naživu.

"Bylo zjištěno, že po celou dobu nenavštívil žádné zdravotnické zařízení, a pokud ano, tak pod jinou identitou. Neplatil sociální a zdravotní pojištění," uvedla Pučelíková.

Témata:  muži Češi krimi

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy