reklama

„Vážený pane prezidente, toho je video představující Českou republiku, Čečnu, nebo Česko. Nevím, je to matoucí. Je to úplně nejlepší, nejzajímavější a nejvíc sexy země ve střední Evropě,“ říká se v úvodu videa.

Následuje výčet toho, co má Donald Trump s naší zemí společného. „První – Ivana. Pamatujete si ji? Měl byste. Protože je to první evropská číča, kterou jste osahával. A ona vás nechala. No, nebylo to skvělé?“ uvádí autoři videa v narážce na Trumpova vychloubačná slova o osahávání dámských rozkroků.

Dalším společným bodem je prý pak nenávist vůči imigrantům. „My je taky nenávidíme! I když tady žádné nemáme, nikdo nechce, aby sem přišli,“ vysvětlují autoři videa. „Třetí – vy jste úžasný prezident, my jsme taky měli úžasné prezidenty. Náš bývalý prezident Václav Klaus, to je skvělý chlap. Nemáte rád EU? On ji taky nesnáší. A nejlepší věc – objevil, že globální oteplování neexistuje.“

A teď prý máme ještě lepšího. „Současný prezident Miloš Zeman taky rád jedná se ženami nevhodně. A je tak neslušný jako vy. Je to opravdový muž,“ uvádí se videu, na kterém se zároveň objevují dnes již velmi známá slova „k*nda sem, k*nda tam“.

„Andrej Babiš se určitě stane dalším prezidentem. Je to miliardář jako vy. A může vás naučit, jak oj*bat systém. Jen se ho neptejte na jeho daně,“ vysvětlují tvůrci snímku a připomínají také jeho výrok „sorryjako“.

„Naše hlavní město je Brno. To je alternativní fakt. Vy máte Trump Tower, my máme Brno Tower. Není to penis, ale hodinový stroj,“ říká se ve videu s odkazem na slavný černý obelisk stojící na brněnském náměstí Svobody.

„Pane Trumpe, naprosto rozumíme, Amerika je první. Ale až zničíte NATO, mol byste, prosím, zachránit Českou republiku? Prostě dejte panu Putinovi všechny ostatní země. Hlavně Slovensko, jsou trochu jako Mexičani. Lépe pracují, levněji, mají hezké holky. Úplná katastrofa. Smutné, že? Jen o tom přemýšlejte,“ říká se v závěru.

Nejde o první takové video, které se na internetu objevilo. I další je vytvořeno v podobném duchu, představuje prezidenta Zemana a jeho dobré vztahy s Putinem, český pornoprůmysl i zkušenosti s hranicemi a ploty na nich.