Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V Brně v noci hořela auta, odnesl to i mercedes za milion

Brno, ulice Starobrněnská
Brno, ulice Starobrněnská
Foto: MiZ, EuroZprávy.cz

Brno - Dnes v noci hořela v Brně tři auta, škoda se vyšplhala na 1,3 milionu korun. Incident vyšetřuje policie. Zatím se nezdá, že by šlo o úmyslný trestný čin.

Brněnští hasiči museli dnes v noci po 3:00 likvidovat požár tří osobních aut ve Francouzské ulici ve vyloučené lokalitě.

Shořely Mercedes za milion korun, Renault a částečně Hyundai. Podle policejního mluvčího Bohumila Maláška začalo první hořet nejdražší z aut.

"Auta normálně parkovala na parkovacích místech. Příčinu požáru s policisty vyšetřujeme," řekl ČTK ráno mluvčí jihomoravských hasičů Jan Dvořák. Podle policie se během dopoledne podařilo vyloučit úmyslné zapálení díky bezpečnostním kamerám na protějším domě a ani policejní pes nenašel žádné pachové stopy v pravděpodobném ohnisku.

Témata:  Brno auto požáry

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 19:16

Zaměstnanci UNRWA tvrdí, že je izraelská armáda po zadržení mučila

Zaměstnanci Agentury OSN pro palestinské uprchlíky (UNRWA), které zadrželi izraelské bezpečnostní složky, hovořili o špatném zacházení a mučení v době zadržení. Upozornil na to ve čtvrtek ředitel UNRWA Philippe Lazzarini, uvedl server The Guardian.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy