Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V Praze byli zavražděni starší manželé, podezřelý spáchal sebevraždu

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Na pražském sídlišti Jižní Město byli v noci na dnešek zavražděni sedmašedesátiletí manželé. Ze zločinu je podezřelý jejich zeť, který posléze spáchal sebevraždu. Jeho tělo bylo nalezeno dnes po 06:00.

Policisté byli krátce po půlnoci přivoláni do Mendelovy ulice, kde obyvatele jednoho z bytů v sedmém patře podle oznámení ohrožoval muž pistolí. Podle prvotních informací šlo o zetě (43) zavražděného manželského páru, jeho bývalé manželce se podařilo z bytu utéct.

"Policisté po vstupu do bytu nalezli oba starší manžele bez známek života. Veškeré indicie nasvědčovaly tomu, že se oba stali obětí násilného trestného činu," uvedla mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Do pátrací akce po útočníkovi se zapojily desítky policistů. "V jedné z obcí Středočeského kraje byl hledaný muž zásahovou jednotkou nalezen. Podle prvotních informací podezřelý spáchal sebevraždu," doplnila Zoulová.

Témata:  krimi vražda sebevražda

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy