Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Velikonoce na silnicích: Opilý řidič boural ve Staříči. Na severu Čech se zabil motorkář

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Ostrava - Tři mladí lidé utrpěli v pátek večer zranění při nehodě ve Staříči na Frýdecko-Místecku. Při nehodě na Chomutovsku zemřel v pátek večer motocyklista (52).

Nehoda ve Staříči se stala okolo 20:30. Mladík při rychlé jízdě nezvládl průjezd levotočivou zatáčkou a narazil do betonové konstrukce. Policie případ šetří jako obecné ohrožení a ublížení na zdraví.

"Týmy záchranné služby ošetřovaly tři zraněné. Jednadvacetiletá žena utrpěla poranění horní končetiny, hrudníku a pánve. Stejně starý muž pak poranění hlavy a šestadvacetiletou ženu ošetřili záchranáři se zraněním dolní končetiny a páteře," uvedl Humpl. U řidiče dechová zkouška ukázala 2,48 promile alkoholu.

Nehoda na Chomutovsku se stala na Velký pátek kolem 19:30 na silnici druhé třídy 251. "Stalo se to ve směru Otvice na Pesvice na Chomutovsku, kdy pravděpodobně z důvodu nepřiměřené rychlosti nezvládl řidič motocyklu značky Suzuki řízení při projetí pravotočivé zatáčky a narazil do protijedoucího vozidla," popsala krajská policejní mluvčí Jana Slámová. Motocyklista utrpěl při nárazu velmi těžká poranění, kterým přes veškeré snahy záchranářů na místě podlehl.

Témata:  dopravní nehody Moravskoslezský kraj Ústecký kraj

Aktuálně se děje

21. dubna 2024 20:08

Policie v Plzni evakuovala dům kvůli nálezu munice. Zajistí ji pyrotechnik

Policie zasahuje v neděli večer u nálezu nebezpečné munice v Plzni. Do domu byl přivolán pyrotechnik, proběhla evakuace. Kromě strážců zákona pomáhají u zásahu také hasiči. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy