Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Babišova kampaň dojala Pavla Novotného. Sobotka takovou nemá, glosuje

Pavel Novotný
Pavel Novotný
Foto: Korzo

Praha - Minulý týden zveřejnil dnes už bývalý ministr financí Andrej Babiš (ANO) na internetu video, které ukazovalo jeho poslední den ve funkci. Videa si všiml i novinář a moderátor Pavel Novotný, který video a tým Andreje Babiše vychválil.

"Pro AB (Andreje Babiše) dělají nejlepší lidi v branži, co znám.. Na tomhle videu to je vidět... Opravdu dobrá práce, sám jsem se dojal u odvozu dcerky do školy, takhle to má prostě vypadat," vychválil moderátor a syn známého baviče Petra Novotného, Pavel. Reagoval tak na video, které Andrej Babiš jakožto odcházející ministr zveřejnil minulý týden.

Na videu Babiš ukazuje, jak vstává, snídá, holí se nebo cvičí. Ráno po snídani musí Babiš odvézt dceru do školy, do práce přijede pozdě. Následuje jeho rozlučková řeč s kolegy a pracovníky ministerstva financí. Po střihu vidíme ministra v kanceláři a se slzami v očích vypráví, jak měl svůj post na studnici státní kasy rád.

"Sobotka Prchala nemá a tak mu to jde do prdele.. to se můžeme posmívat jak chceme, ale takhle prostě vypadá dobrá PR práce, sorry jako," dodal k videu Pavel Novotný na svém facebookovém profilu.

Hlavním šéfem marketingového týmu Andreje Babiše a jeho hnutí je Marek Prchal, který v minulosti pracoval i pro významné komerční společnosti. Prchal pracoval také pro pražské podniky nebo pro město Ostrava.

Dělal kampaň pro Pražskou integrovanou dopravu, Dopravní podnik hl. m. Prahy, Magistrát hlavního města, ale také pro společnosti Pepsi, Milka, Nivea nebo Snickers. Prchal spolupracoval i s TOP 09 a podílel se na kampani Přemluv bábu, ve které herci Jiří Mádl a Marta Issová vyzývali mladé, aby přemluvili své starší příbuzné k volbě pravicových stran ve volbách v roce 2010.

Témata:  Pavel Novotný Andrej Babiš Hnutí ANO Bohuslav Sobotka

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:02

Rusko zabilo Alexeje Navalného. Putin je nelegitimní prezident, oznámila Rada Evropy

Parlamentní shromáždění Rady Evropy (PACE) jednomyslně přijalo rezoluci, v níž viní ruský stát ze smrti opozičního politika Alexeje Navalného ve vězení a znovu vyjadřuje své přesvědčení, že Vladimir Putin je nelegitimním prezidentem.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy