Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

ČSSD má k volebnímu úspěchu pomoci Ficův volební manažer

38. sjezd České strany sociálně demokratické
38. sjezd České strany sociálně demokratické
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Praha - Vládní ČSSD podle dosavadních průzkumů čeká v podzimních volbách porážka. Straně má pomoct expert na politický marketing Robert Žanony, který se mimo jiné podílel na vítězstvích premiéra Roberta Fica (Směr-SD) na Slovensku.

Žanony se v politickém a volebním marketingu pohybuje od roku 1998, za tu dobu vedl 15 kampaní ať už na komunální, regionální, národní, nebo evropské úrovni.

V čele volebního týmu ČSSD nahradí místopředsedu strany Jana Birkeho, který dal funkci k dispozici po odchodu premiéra Bohuslava Sobotky z postu volebního lídra.

"Jsem si jistý, že s Robertem Žanonym rychle změníme dynamiku naší kampaně před letošními klíčovými volbami," komentoval Žanonyho příchod Lubomír Zaorálek.

Odborník na politický marketing uvedl, že cítí respekt k 139leté historii ČSSD. "Její politika a program stojí na hodnotách, o kterých jsem přesvědčený, že jsou spravedlivé a správné a že nejlépe odpovídají na výzvy, kterým dnes čelí nejen česká společnost," uvedl.

Témata:  Sociální demokracie (SOCDEM) Lubomír Zaorálek Smer SD

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy